Kérdések és válaszok

s

Hogyan jelentkezhetek be a Pobo Page Builderbe?

Egyszerűen jelentkezzen be webáruházába, és kattintson az Aktiválás gombra itt: https://doplnky.shoptet.cz/Pobo

Használhatom a Pobo Page Buildert több üzletben is?

A telepítés egy licencet biztosít, amely csak egy üzletre érvényes. Ha az alkalmazást több áruházban is használni szeretné, több licencet kell vásárolnia.

Nem fogja a kiegészítő lelassítani a webáruházat?

A CSS stílusok és a JavaScript aszinkron módon töltődnek be, így nem lassítjuk le a webáruházát. A bővítmény körülbelül 3 kB JavaScriptet és CSS-t tölt le, ami elhanyagolható mennyiségű adat. A Pobo Page Builder fejlesztése során a tartalom gyors betöltése volt a prioritás, a legmodernebb technikákat használjuk, hogy a betöltési sebességet ne rontsuk.


A képeket, a JavaScriptet és a CSS stílusokat ezen kívül a i.e. A CDN ellenáll a DDOS-támadásoknak is, amelyek nagyon gyakoriak, így nem áll fenn a leállás kockázata, pl.A CDN végül, de nem utolsósorban lehetővé teszi a JPG és JPEG képek átalakítását egy nagyon gazdaságos WebP formátumba, amely megőrzi a nagyon jó minőséget és az alacsony mennyiséget.A Pobo Page Builder ezért remek választás azoknak, akik nem akarnak technikai kérdésekkel foglalkozni, és tudják, hogy a tartalom a király.


Szükségem lesz grafikusra vagy fejlesztőre a weboldalam elkészítéséhez?

Nem. Widgetjeinket professzionálisan terveztük és kódoltuk, hogy Ön gyorsan és egyszerűen, külső segítség nélkül is nagy teljesítményű céloldalakat és értékesítési utakat hozhasson létre.

Szerkeszthetem a címkémet a Pobo Page Builderben és a Shoptet adminisztrációban egyszerre?

Ha a mi felületünkön testre szabja címkéjét, garantáljuk a reszponzív megjelenítést, a tartalom gyors betöltését és nem utolsósorban a kompatibilitást a termék testreszabása esetén. Ezért nem javasoljuk a "Pobo címkék" szerkesztését a webáruház adminisztrációjában.

Mik azok a widgetek?

Az egyes elemek alkotják a céloldalt. Különböző blokkokat használunk - videó, kép, ikonok, vásárlói vélemények stb. -, mindezt együttesen, hogy a lehető leghatékonyabb céloldalakat hozzuk létre.

Visszamehetek és újra szerkeszthetem az oldalt?

Minden termék tartalmaz egy eredeti címkét az oldalblokkok és elemek szerkesztéséhez. Minden szerkesztési munkamenetben legfeljebb 5 legutóbbi szerkesztés visszavonására/visszaállítására van lehetőség.

Használhatják a szerkesztőt a fejléc- és láblécoldalak létrehozásakor is?

Ne.

Mi az a termékfrissítés?

Ha a Termékek frissítése gombra kattint, csak a webáruházában lévő termékek frissülnek. Nem a termékleírások.

Pobo Designer: lehetséges a megjelenés és a betűméret szerkesztése?

Igen, beállíthatja a betűméretet és a betűszínt. További információ: https://www.pobo.cz/functions/designer

Mik azok a megosztott címkék?

Egy helyen több termék címkéinek létrehozására használható. Tökéletesek, ha nem akar időt pazarolni a címkék másolásával vagy újragépelésével. További információ: https://www.pobo.cz/functions/share#sdilene-popisky

Mi az a címkék másolása?

A másolással egyedi widgeteket adhat hozzá más termékekhez. Bővebben: https://www.pobo.cz/functions/editor#kopirovani-popisku

Milyen képeket tölthetek fel a Pobo Page Builderbe?

Most már lehetséges JPG, JPEG és PNG képek feltöltése a Pobo Page Builderbe. Jelenleg azon dolgozunk, hogy a GIF és SVG formátumokat is feltölthessük.

Miért kell havonta fizetni? és nem egyszeri kifizetés?

A tartalom hosszú távra szól, így bármikor bejelentkezhet a Pobo-ba, hogy szerkessze termékeit. Ugyanakkor folyamatosan dolgozunk az eszközön, fejlesztjük és fizetünk a karbantartás és a biztonság körüli dolgokért, hogy az eszköz folyamatosan működjön. :-)

A leírásokon kívül más oldalakat is szerkeszthetek a Pobóban?

Igen, blogcikkeket vagy kategórialeírásokat is létrehozhat. Valójában a Shoptet.

WYSIWYG szerkesztőjét cseréljük le.

Mik a népszerű widgetek?

A kedvenc widgetjei használatával sok időt takaríthat meg, és egységes sablont hozhat létre.

A gyakran használt widgeteket a tartalmukkal (szöveg, képek) együtt a könnyű és gyors hozzáférés érdekében a kedvencei közé teheti.

Szerkeszthetem a címkémet a Pobo Page Builderben és a Shoptet adminisztrációban egyszerre?

Ha a feliratot a Pobo Page Builderben testre szabja, garantáljuk, hogy minden eszközön reszponzív megjelenítést, a tartalom gyors betöltését és nem utolsósorban a feliratok testre szabása esetén a kompatibilitást. A klasszikus szerkesztő és a Pobo Page Builder szerkesztője közötti különbségek a következők:


Klasszikus szerkesztőPobo Page Builder
Optimalizálja a képek, ikonok és videoklipek betöltésétAutomatikusan támogatja az ún. Képek, videoklipek és ikonok lusta betöltése a tartalom gyorsabb betöltése érdekében
Optimalizálatlan képeket használ (amit feltöltesz, az jelenik meg)Automatikusan átalakítja a JPEG és JPG képeket WebP formátumba, amely lényegesen kisebb adatmérettel rendelkezik
Nem támogatja a reszponzív megjelenítéstTámogatja a reszponzív megjelenítést


Ha egy webáruházban hagyományos szerkesztővel szerkesztesz egy címkét, nagy valószínűséggel megbontod a szerkezetet és a megjelenést. Ezért nem javasoljuk a Pobo címkék szerkesztését a Shoptet adminisztrációban.

Mi történik, ha eltávolítom a bővítményt?

Ha a bővítményt eltávolítjuk, a JavaScript és CSS stílusaink eltávolításra kerülnek a webáruházból, így az elrendezés (stílusok) és a képek (a letiltott lazy-load miatt) deaktiválódnak.


Ez a viselkedés normális, és más bővítmények is így működnek, mivel a Pobo Page Builder csak akkor tölti be a JavaScript és CSS stílusokat, ha a bővítmény telepítve van.
Hogyan járjon el a szolgáltatás megszüntetése esetén


Ha nem kívánja tovább használni a Pobo Page Buildert, kérjük, küldjön nekünk egy e-mailt a info@pobo.cz, címre, a tárgyban a "Pobo Page Builder megszüntetése - www.vasedomena.cz" megjelöléssel. Ezt követően elküldünk Önnek egy ZIP-archívumot az összes termékfotójával, valamint utasításokat arra vonatkozóan, hogyan töltse fel azokat a Shoptet FTP oldalára.A következő lépésben exportálnia kell az összes termékét a Shoptetben, és ki kell cserélnie a képek elérési útvonalát, ehhez szintén küldünk utasításokat e-mailben. Ezután a címkék ugyanúgy fognak kinézni, mint a Pobo Page Builder telepítésével.Mire számíthat


A szolgáltatás megszüntetésekor azonban számolnia kell a webáruház ~40%-os lassulásával (és így jelentős teljesítménycsökkenéssel), mivel a JavaScript és a CSS stílusok aszinkron betöltése le lesz tiltva, a lazy-load (a képek késleltetett betöltése a gyorsabb betöltés érdekében) kikapcsolása, és végül, de nem utolsósorban a gazdaságos WebP formátum helyett a Pobo Page Builderbe feltöltött klasszikus JPEG, JPEG vagy PNG formátumú fényképek (típustól függően) (eredeti képek) kerülnek felhasználásra.


A Pobo Page Builder meglehetősen kifinomult rendszerrel rendelkezik a tartalom gyors betöltéséhez - így a bővítmény eltávolítása után még mindig úgy fognak kinézni a feliratok, mintha a Pobo Page Builder telepítve lenne, azonban az általa biztosított összes optimalizálás le lesz tiltva.Kérem, fontolja meg saját maga, hogy a csökkent betöltési teljesítmény amivel a Pobo Page Builderrel nem kell megküzdenie, megéri-e a bővítmény eltávolítását.Meddig őrizzük meg a leírásokat


  1. A webáruházi widgetekbe írt leírásokat a szolgáltatás megszűnése után 2 hónapig megőrizzük, arra az esetre, ha vissza szeretne térni hozzánk. Ez idő alatt a bővítmény újratelepíthető, és folytathatja az eszköztárak szerkesztését.
  2. Az 2 hónap elteltével az eszköztárak egy úgynevezett karanténba kerülnek egy biztonsági másolatkiszolgálóra. Ha ezt követően vissza szeretne térni, és folytatni szeretné a címkék szerkesztését a Pobo Page Builderben, lehetőség van a címkék visszaállítására a widgetekhez, azonban ez egy fizetős szolgáltatás (a napi biztonsági mentések belső igényeinket szolgálják, ez egy általános gyakorlat)


A kiegészítés drága számunkra, miért kellene befektetnünk?

A termékoldal egyszerű módosítása is jelentősen növeli a konverziós arányt és az eladásokat a webáruházában. Ugyanakkor nem kell kódolnia semmit, és az exportálás és importálás Excel vagy CSV segítségével történik.