Címkék beállítása a Pobo Designer

A címkék megjelenésének kialakítása

A címkék megjelenése teljesen a webáruház megjelenéséhez igazítható. Lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan hozhatja létre a megjelenést a Pobo Designerben.

Hogyan működik a Pobo Designer

A Pobo Page Builderhez hozzáadtunk egy Pobo Designer nevű eszközt, amelynek célja, hogy a címkék egyedi megjelenését a stíluslapok (CSS) és a HTML ismerete nélkül tegye lehetővé. A Pobo Designer előnye, hogy minden címkénél azonos megjelenést biztosít.

Mit testre szabhat a Pobo Designerben

    1. A második és harmadik szintű címsorok, bekezdések, táblázatok, listák mérete, behúzása, színe és sortávolsága
    2. Widgetek távolsága
    3. Widgetek részletes kialakítása

Az első megjelenés létrehozása

Az adminisztrációban kattintsunk a felső menüben a Keresd meg a leírásokat linkre, majd megjelenik egy oldal, ahol egy gombot találunk az egyéni megjelenés létrehozásához.

Ezután megnyílik egy modális ablak, amelyben megadjuk a sablon nevét, és kiválasztjuk a terméket, amelyre a Pobo Designer beállítja a megjelenést, és az összes termékre kivetíti.

A mentés után a folyamat elindul, és körülbelül egy percig tart. Ezután egy tájékoztató üzenet jelenik meg, amely alatt egy Módosítás a varázsló segítségével, gombra kell kattintani.

E-shop megjelenésének testreszabása

A varázsló megnyitásakor a webáruházad egy oldalsávval nyílik meg, ahol a leírások megjelenését testreszabhatod. Választhatunk a tipográfia (címsorok, szöveg, táblázatok, felsorolásjelek, ...) és maguk a widgetek között. A tipográfiához beállíthatjuk a betűméretet, a behúzást, a színeket, a sortávolságot,... A widgetek esetében azonos attribútumokat szerkeszthetünk, beleértve a widgetek felső és alsó behúzását.

Amikor az összes szerkesztés befejeződött, mentse a megjelenést a módosítások panelen.

A megjelenés újraszerkesztése

Ha egy már létrehozott megjelenést kell újraszerkesztenie, kattintson a sablon áttekintésében a Élő megjelenésszerkesztés indítása gombra. Ezután a feladat újra lefut, és szerkesztjük a megjelenést.