Megosztott címkék a Pobo Page Builder

Megosztott címkék

Megosztott címkék több termékhez egy helyen. Ideálisak, ha nem akarja az időt a címkék másolásával vagy újragépelésével pazarolni.

Mi a megosztott feliratok

A megosztott feliratok használatával egyedi szöveggel, képekkel vagy ikonokkal ellátott widgetek készletét hozhatja létre, amelyek feliratokat hoznak létre, és tömegesen csatolhatja őket a termékekhez. A megosztott címkék ezután a klasszikus termékcímke alatt jelennek meg, így nem kell munkaigényesen beírnia őket minden termékhez.

A megosztott címkék egy helyen szerkeszthetők Ha úgy dönt, hogy az összes termékcímke adatait szerkeszti, azt néhány kattintással megteheti.

Mire használd a megosztott címkéket

A megosztott címkék ideálisak, ha azonos tartalmat kell hozzáadni egy termékcsoporthoz - jellemzően ingyenes szállítás, személyes átvétel, garancia vagy egyéb USP-k. Javasoljuk (a SEO és a duplikált tartalom szempontjából), hogy ne használjon megosztott címkéket a hagyományos címkék helyett.

Elkészítse az első megosztott címkét

A Pobo Page Builderben kattintson a menüben a Megosztott címkék menüpontra, majd kattintson a zöld "Megosztott címke létrehozása termékekhez" gombra. Ezután a modális ablakban írja be a megosztott címke nevét, majd kattintson a "Mentés és bezárás" gombra. Ezzel a lépéssel létrehoztuk a megosztott címkét, a következő lépésben megmutatjuk, hogyan hozzuk létre a tartalmat.

Megosztott címketartalom létrehozása

Most megmutatjuk, hogyan hozhat létre címkét több termékhez. A megosztott címke létrehozása után kattintson a "Címkék szerkesztése" gombra.

A modális ablakban húzza a widgetet a jobb oldalról a bal oldalra (hasonlóan a mappák mozgatásához), és töltse ki a tartalmat. A widgetek csoportokba vannak osztva - képek, ikonok, YouTube-videók, galériák és bővített GYIK adhatók hozzá. A szöveghez választhat másod- és harmadszintű címsorokat, félkövér, dőlt betűt vagy igazítást. Lehetőség van felsoroláspontok, valamint számozott listák, táblázatok vagy gombok beillesztésére is.

Termékek hozzáadása a megosztott címkéhez

Végezetül termékeket kell hozzáadni a megosztott címkéhez. Az áttekintőn a "Termékek hozzáadása" gombra kattintunk, majd megnyílik egy modális ablak, amelyben hozzáadhatjuk a termékek közötti közös címkét.

A megosztott címke mindig a klasszikus termékleírás alatt jelenik meg. Miután hozzáadtuk a termékeket, a Termékek lapon el kell indítanunk az exportálást.

Lehetséges a Pobo Page Builderben a klasszikus címkéket megosztott címkékkel kombinálni?

Igen, a megosztott címkék automatikusan a klasszikus címkéhez csatolódnak, és a normál címke végén jelennek meg.

Kombinálhatok több megosztott címkét egy termékben?

Igen, a címkék gyakorlatilag bármilyen kombinációját választhatja. Több megosztott címkét is kombinálhat egy klasszikus termékcímkével.

Használhatok egyéni widgeteket megosztott címkéken?

Igen, a megosztott címkék egyéni widgetekből is felépíthetők.